گزارشی از کمیسیون ادبیات و هنر همایش گفت وگوهای فرهنگی تمدنی میرزایی الحسینی مقالات ارائه شده در کمیسیون ادبیات و هنر معماری همایش بین المللی گفت و گوهای فرهنگی در چشم انداز تمدنی ایران و جهان عرب را معرفی کرد. به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، سید محمود میرزایی الحسینی در آیین اختتامیه همایش بین المللی گفت و گوهای فرهنگی در چشم انداز تمدنی ایران و جهان عرب که عصر امروز به همت مرکز مطالعات اجتماعی و تمدنی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در سالن شیخ طوسی این پژوهشگاه برگزار شد، با ارائه گزارشی از کمیسیون ادبيات و هنر معماري گفت: محوي رابح در این کمیسیون مقاله خود با عنوان ادبیات و گفت وگوی فرهنگی را ارائه کرد.

رییس کمیسیون ادبیات و هنر معماری همایش بین المللی گفت و گوهای فرهنگی در چشم انداز تمدنی ایران و جهان عرب ادامه داد: محوی رابح ضمن اشاره به نقش ادبيات در گفتگوي فرهنگی، ادبيات تصوف در الجزاير و عشق مردم اين كشور به اهل بيت(ع) همچنين تلاش هاي وهابيت در بد نام كردن جمهوري اسلامي و تشيّع با استفاده از كتاب و رسانه را مورد بررسی قرار می دهد.

وی ادامه داد: سیدهادی پیشوایی پژوهشگر دیگری است که در کمیسیون ادبیات و هنر معماری مقاله بررسی جایگاه عرب زبانی در فهم متون دینی در دیدگاه نوسلفیه را ارائه کرد که وی موضوع بحث را خود را با سؤال آيا عرب زبان بودن تأثيري در فهم متن ديني دارد يا خير؟ آغاز کرد.

میرزایی الحسینی اضافه کرد: پیشوایی در مقاله خود ديدگاه سلفيه ها كه مي گويند براي فهم متن ديني نيازي به علوم ديگر مثل علم نحو و صرف و زبان شناسي ندارد را رد مي كند و مي گويد تنها عرب زبان بودن فرد در فهم متون ديني كافي نيست زیرا اكثر علماي تمدن اسلام مثل فارابي و ابن سينا و بيروني عرب زبان نبودند
منبع: خبرگزاری رسا
کلمات کليدي
کمیسیون های همایش بین المللی گفت و گوهای فرهنگی, همایش بین المللی «گفتگوهای فرهنگی در چشم انداز تمدنی ایران و جهان عرب»
 
امتیاز دهی
 
 

[Part_Lang]
[Control]
تعداد بازديد اين صفحه: 290
Guest (PortalGuest)

پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي - دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم
مجری سایت : شرکت سیگما