2
شكاكيت و تعريف شناخت نويسنده: هارمن گيلبرت/محمدهادي شهاب چاپ: اول تاريخ :زمستان 1389 قطع: رقعي صفحه:192 قيمت :30000

شكاكيت معرفت شناختي از موانعي است كه در همه اعصار، سد راه دستيابي بشر به حقيقت بوده است. از همين رو، بسياري از مكاتب فلسفي در طول تاريخ درگير آن بوده اند، اما در سده اخير همگام با چيرگي نسبيت­گرايي در سپهر معرفت فلسفي، شكاكيت وجه افراطي به خود گرفت. نسبيت گرايان شكاكيت را به عنوان يك فرضيه جدي بر سر راه انديشمندان گذاشته اند و همه فيلسوفان و متفكران را از مواجهه جدي با آن ناگزير ساخته اند.

نويسنده در اين كتاب، ضمن تقرير فرضيه شكاكيت، مي كوشد با طرح ديدگاهي كه به بهترين تبيين راه مي برد، نشان دهد كه فرضيه شكاك مانع جدي بر سر راه معرفت نيست و نمي تواند هيچ آسيبي حتي در عصر چيرگي نسبيت گرايي به فرضيه معرفت وارد سازد.

 
امتیاز دهی
 
 

 
پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در سال 1385 در جهت رسیدن به اهداف خود و برای سرعت بخشیدن به انتشار و عرضه آثار ، مبادرت به تاسیس نشر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی نمود و از بدو تاسیس تاکنون هر هفته یک کتاب منتشر کرده است . از این مرکز  تاکنون علاوه بر موسوعه 12 جلدی شرف الدین (ره) که جایزه جهانی جمهوری اسلامی را کسب نمود، بیش از سی درصد آثار منتشر شده در همایش ها و جشنواره های متعدد برگزیده و رتبه برتر را به خود اختصاص داده اند


 
 

كليه حقوق اين سايت متعلق به مركز نشر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي  است

 
خانه | بازگشت | حريم خصوصي كاربران |
Guest (PortalGuest)


مجری سایت : شرکت سیگما