فهرست
خدمات ویژه




فایل های آموزشی






_


گزارش تصویری برنامه های برگزار شده

دیدار مدیران گروه‌های علمی و رئیس و معاونان موسسه آموزش عالی حوزوی علامه مجلسی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان و جمعی از اساتید دانشگاه کوفه
سمینار علمی فقه الإجتماع
  • سمینار علمی فقه الإجتماع 1398/1/31 شنبه
    با حضور حجت الاسلام و المسلمین احمد مبلّغی، عضو مجلس خبرگان رهبری، رییس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی و ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی، سمینار علمی فقه الإجتماع با همت دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان و با همکاری گروه فرهنگی تبلیغی فتوح اندیشه برگزار شد.
سمینار علمی «فقه نظام»
  • سمینار علمی «فقه نظام» 1397/11/14 يكشنبه
    با حضور حجت الاسلام و المسلمین محمد حاج ابوالقاسم دولابی، رییس پژوهشگاه فقه نظام و عضو مجلس خبرگان رهبری، سمینار علمی «فقه نظام» توسط دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان و با همکاری گروه فرهنگی تبلیغی فتوح اندیشه، روز پنج شنبه 11 بهمن ماه 1397 در مدرسه علمیه حضرت ولیعصر عجل الله تعالی فرجه برگزار شد.
سمینار علمی «فقه امنیت»
  • سمینار علمی «فقه امنیت» 1397/11/6 شنبه
    با حضور آیت الله احمد عابدی، سمینار علمی «فقه امنیت» روز 4 بهمن ماه 1397 در مدرسه علمیه حضرت ولی عصر(عجل الله فرجه) از سوی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان و گروه فرهنگی تبلیغی فتوح اندیشه برگزار شد.
همایش «فقه هنر»
  • همایش «فقه هنر» 1397/10/1 شنبه
    با حضور آیت الله ابوالقاسم علیدوست، همایش «فقه هنر» روز 29 آذر ماه 1397 در مدرسه علمیه حضرت ولی عصر(عج) از سوی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان و گروه فرهنگی تبلیغی فقه دولت اسلامی و فقه مضاف برگزار شد.

بيشتر
راه نما
دین، طرفدار و مشوّق علم است. آن کسانی که علمای بزرگ هستند - به جز موارد بسیار معدودی - همه جزو علمای باللَّه اند. مثلاً ابن‌سینای پزشکی که کتاب «قانون»اش تا اندکی پیش - یعنی بعد از هزار سال - در اروپا به عنوان یک منبع در دانشگاهها مورد مراجعه بوده،... . البته، موارد بسیار معدودی هم وجود دارد که از این قبیل نبودند؛ یعنی عالم علوم طبیعی، عالم دین به حساب نمی آمده است. از این قبیل هم داریم؛ اما کم. بنابراین، علم و دین با هم پیش رفتند و دین به علم کمک کرده است. این یک حقیقت بسیار مهمّ است که امروز خوشبختانه در کشور ما وجود دارد. بچه‌های ما مذهبی و دینی اند. الان در بین شما کسانی هستند که با قرآن مأنوس و آشنایند و بحمداللَّه کم هم نیستید. این را در خودتان تقویت کنید. این استعداد باید در خدمت آن نیازی که اوّل ذکر کردم - یعنی نیاز به علم - قرار گیرد و این ایمان باید به کمک آن بیاید. باید سعی هم بشود که از این استعداد - که یک ذخیره و ودیعه الهی در وجود شماست - مثل همه ودایع الهی نگهداری شود. شُکر آن هم به این است که انسان آن را در راه خودش به‌درستی مصرف کند.
برای مطالعه کامل اینجا کلیک کنید.
فایل های آموزشی






خانه | بازگشت | حريم خصوصي كاربران |
Guest (PortalGuest)

دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم (شعبه اصفهان)
مجری سایت : شرکت سیگما